100% ТЕЛЕШКИ СЛАЙС BEEF JERKY - Протеинови барове - Супер промоции !!! Безплатна доставка !!!
100% ТЕЛЕШКИ СЛАЙС BEEF JERKY

100% ТЕЛЕШКИ СЛАЙС BEEF JERKY

6.00 лв.
  • 12 бр. (1 кутия) или повече 5.70 лв.
Марка: THE MEAT MAKERS
В наличност
Продуктът има минимално количество 2

BEEF JERKY – 100% ТЕЛЕШКИ СЛАЙС, МАРИНОВАН С МЕД, ВИНО И ПОДПРАВКИ

Винаги сме били активни и бихме искали да подкрепим всеки, който желае да спортува, независимо дали го прави вкъщи, във фитнеса, занимава се с екстремен спорт или на професионално ниво. При всички положения всеки, поне малко заинтересован от здравословния начин на живот знае, че едни от най-големите предизвикателства в спорта са не само волята и постоянството, но и способността да се храним правилно и да поддържаме в тялото си субстанциите, от които то се нуждае най-много. Осъзнавайки тази проблематика, ние се заехме с намиране на решение в най-кратки срокове, след което създадохме тази спортна продуктова линия. Високо съдържание на протеин, ниско ниво на въглехидрати и мазнини. Това бе нашата цел, която успяхме да поберем в 40 г опаковка - МОЖЕТЕ ДА Й СЕ НАСЛАДИТЕ!

Ръчно изработени от висококачествени късове месо и изпълнени с блаженство, нашите снаксове не съдържат глутен и са палео* ориентирани.
*Палео диета (също позната като Paleolithic diet) e опит да се яде храната по начин по който се е ядяла от времето на палеолитната епоха. Диетата на праисторическите хора.

BEEF JERKY ORIGINAL
Оригиналният вкус ще завладее дори и най-взискателните любители на телешкото. Дали сте в офиса, фитнеса, или в планината – Beef Jerky е перфектното гориво за преодоляване на всички предизвикателства, пред които ни изправя живота.

СЪСТАВ
Телешко месо (100 г готов продукт се постига от 236 г телешко месо), вода, лук, вино, сол, мед, горчица, фруктоза, подправки.

ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ ЗА 100 Г
Енергия: 253 ккал/1070 КДж
Мазнини: 3,7 г, от които наситени 1,45 г
Въглехидрати: 4,0 г, от които захари 3,8 г
Протеин: 51,2 г
Сол: 4,08 г

BEEF JERKY ДЖИНДЖЪР И МЕД
Най-добрите транжове телешко месо, съчетани с лека нотка джинджифил и натурален мед. Резултата е превъзходен и пристрастяващ телешки протеинов снакс, който е лесен за разкъсване и споделяне независимо от повода! Дали сте в офиса, фитнеса, или в планината – BEEF JERKY е перфектното гориво за преодоляване на всички предизвикателства, пред които ни изправя живота.

СЪСТАВ
Телешко месо (100 г готов продукт се постига от 236 г телешко месо), вода, сол, мед 0,73%, подправки, вино, джинджифил 0.2%.

ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ ЗА 100 Г
Енергия: 267 ккал/1132 КДж
Мазнини: 3,1 г, от които наситени 1,4 г
Въглехидрати: 1,5 г, от които захари 1,3 г
Протеин: 58,4гр.
Сол: 4,7 г

От 1 до 3 бара дневно, според нуждите.

Хранителна стойност за 100 гр.
Енергийна стойност 267 kcal
Мазнини 3.1 g
Въглехидрати 1.5 g
Протеини 58.4 g

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър