Phd Smart Bar, 64 g - Протеинови барове - Супер промоции !!! Безплатна доставка !!!
Phd Smart Bar, 64 g

Phd Smart Bar, 64 g

4.40 лв.
  • 12 бр. (1 кутия) или повече 4.09 лв.
Марка: Phd
В наличност
Продуктът има минимално количество 2
Какво е Pharma Whey HT + Bar?

Pharma Whey HT + bar е страхотна дегустация, високо протеинов бар, който притежава 30g качествен протеин и по-малко от 3g захар на 75g бар!

За кого е Pharma Whey HT + Bar?

Всеки, който търси високо протеинов хит от чист и вкусен източник на хранене, трябва да получи ръцете си на Pharma Whey HT + бар. Опаковайки 30 г качествен протеин, получавате наистина щедър взрив! С Pharma Whey HT + Bar, съдържащ по-малко от 19 g въглехидрати и само 3 g, произлизащи от захар, това е чудесен вариант за тези, които искат да поддържат телесните мазнини в себе си.

Предимствата на Pharma Whey HT + Bar

Pharma Whey HT + Bar не само е много удобен, но и той съдържа 30 г протеин, което е значително по-високо от повечето протеинови барове на пазара днес. Имайки предвид това, той все още притежава мек център с допълнителна текстура от протеиновите хрупки! Pharma Whey HT + Bar също съдържа огромни 9.3 g фибри, както и калций за поддържане на здрави функции на костите и мускулите, заедно с витамин Е за защита на тялото от оксидативния стрес, който може да възникне по време на сериозни и интензивни упражнения.


Хранителна стойност за 1 бр.
Енергийна стойност 248 kcal
Протеини 30 g
Въглехидрати 19 g
Мазнини 6.2 g

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър